طرز پخت خاگینه هویج
خاگینه یکی از غذاهای سنتی ایران میباشد.
مواد مورد نیاز برای خاگینه هویج :
هویج میانه پوست گرفته و رنده یا پوره شده | 4 رقم |
تخم مرغ | 4 تا 5 رقم |
بادام خرد شده | 1 پیمانه |
پودر پسته یا نارگیل | نصف پیمانه |
دارچین | 2 قاشق مرباخوری |
روغن | به مقدار لازم |
مواد مورد نیاز برای شربت خاگینه :
شکر | 1 پیمانه |
آب | 2 پیمانه |
آب لیمو | 1 قاشق غذاخوری |
زعفران آب شده | 1 قاشق غذاخوری |
تهیه خاگینه هویج :
در کاسه مناسب تخم مرغ ها را بشکنید و با چنگال هم بزنید تا کاملا زرده و سفیده مخلوط شود.
هویج های رنده شده را به تخم مرغ ها افزایش کنید.
در تابه ای مستطیل شکل روغن را افزایش کنید؛ سپس مخلوط هویج و تخم مرغ را افزایش کنید و در فر با دمای ۲۰۰ درجه سانتی گراد قرار دهید. بعد از چند لحظه خاگینه را از فر درآورید .
خاگینه را رول کنید ( یا به شکل مستطیل برش بزنید) و از شربت آماده شده روی آن بریزید و آن را برای ۲۰ تا ۳۰ لحظه دیگر در فر با دمای ۱۵۰ درجه سانتی گراد قرار دهید تا شربت جذب خاگینه شود، آن را از فر درآورید و با پودر پسته یا نارگیل ، دارچین و بادام تزیین کنید.
تهیه شربت خاگینه هویج :
شکر و آب را در قابلمه به جوش بیاورید سپس حرارت را کم کنید تا شربت قوام پیدا کند. آب لیمو و زعفران را افزایش کنید و اجازه دهید چند جوش بزند. سپس از روی حرارت بردارید.
منبع: خوی وب و خراسان نیوز