دوستی با ترفندهای آشپزی
ترفندهایی را برای شما به اشتراک می گذاریم که به شما در آشپزی کمک می کند.
در هنگام خرد کردن پیاز نان در دهان خود نگه دارید تا گاز حاصل از پیاز را به خود جذب کند و از اشک ریختن شما پیشگیری کند.
برای پیشگیری از ریختن اشک هنگام خرد کردن پیاز قطعه ای نان داخل دهان قرار بدهید
هنگامی که قطعات پوسته تخم مرغ درون آن ریخته هست، از پوسته های باقی مانده برای بیرون آوردن آن استفاده کنید.
سوا کردن پوسته تخم مرغ از داخل آن
می توانید از فنجان ها برای پخت کاپ کیک خود استفاده کنید.
داخل فنجان کاپ کیک درست کنید
برای آسوده پوست کردن میوه یا گوجه به مدت چند ثانیه درون آب داغ و بعد سریع داخل آب یخ قرار بدهید بیرون بیاورید پوست آن ها به آسودگی کنده می شود.
برای پوست کندن میوه ها می توانید به مدت 5 لحظه آن را درون آب یخ غوطه ور کنید تا پوست آن ها آسوده کنده شود.
برای آسوده پوست کندن میوه ها ابتدا آن را داخل آب داغ و بعد داخل آب یخ قرار بدهید
یک کشو را برای تخته برش آماده کنید.
از تخته های کشویی استفاده کنید
برای پیشگیری از ازهمپاشیده شدن تخم مرغ پخته هنگام برش آن، ابتدا چاقو را زیر آب سرد بگیرید.
برای برش تخم مرغ ابتدا چاقو را زیر آب یخ قرار بدهید
از بطری های قدیمی آب مشابه شکل قالب برای برش های دونات تهیه کنید.
با بطری آب قالبی برای دونات بسازید
کنجدهای خود را روی حرارت کم حرارت دادن بدهید تا طعم روغن های طبیعی آنها تقویت شود.
برای خوشمزه شدن و تقویت روغن کنجد آن را بو بدهید
هنگام پخت، مواد را با وزن اندازه بگیرید نه از نظر حجم اندازه گیری کنید.
برای اندازه گیری مواد آن ها را وزن کنید
هرگز گوجه فرنگی یا مرکبات را داخل یخچال نگذارید زیرا سرما سبب کاهش عطر و طعم آن می شود.
سرمای یخچال سبب کاهش عطر و طعم گوجه و مرکبات می شود
نمک می تواند شیرینی هر غذا یا میوه ترش را به شما منتقل کند، خواه یک سوپ گریپ فروت یا مربای زغال اخته باشد. در اصل نمک سبب کمتر شدن ترشی میوه یا غذاها می شود.
نمک از ترشی مواد می کاهد