طرز رولت خرما و گردو

رولت خرما و گردو, طرز تهیه رولت خرما • تعداد: 4 نفر • زمان آماده سازی و پخت: 40 دقیقه مواد لازم: 3 عدد تخم مرغ، 5 قاشق غذاخوری ماست، 2.5 قاشق غذاخوری شکر، 2 قاشق غذاخوری خرما، 20 مغز، 5 قاشق غذاخوری عسل، 2 قاشق غذاخوری کنجد، کنجد لازم. مقدار زعفران یک قاشق غذاخوری طرز تهیه: 1. تخم مرغ ها را در ظرفی بزنید تا سفیده و زرده مخلوط شود. ماست را به تخم مرغ اضافه کنید و هم بزنید. 3. شکر را اضافه کنید و هم بزنید. 4. آرد را اضافه کنید و هم بزنید. در این زمان زعفران را اضافه کنید 5. مخلوط به دست آمده را داخل تابه ای که 3 قاشق غذاخوری روغن در آن گرم شده است به صورت دایره هایی به قطر 10 سانتی متر بریزید تا دو طرف آن سرخ شود. خرماها را پوست بگیرید و با گردوی خرد شده، کنجد و عسل مخلوط کنید. مواد را داخل سیب زمینی سرخ کرده بریزید و مانند رول بپیچید. رول ها را به قطعات 3 سانتی متری برش دهید و در صورت تمایل کمی دارچین روی آن بپاشید.

منبع: خوی وب

بیشتر بخوانید:  طرز تهیه ورقه های شکلات رولی برای تزیین کیک ها

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه ورقه های شکلات رولی برای تزیین کیک ها

می توانید از این ورقه های شکلاتی در تزیین کیک ها و شیرینی ها استفاده …