![مربا به و بادام, طرز تهیه مربا به و بادام درست کردن مربا به و بادام, پخت مربا به و بادام](https://khoyweb.ir/wp-content/uploads/2022/09/d8b7d8b1d8b2-d8aad987db8cd987-d985d8b1d8a8d8a7-d8a8d987-d988-d8a8d8a7d8afd8a7d985_631a00e10f88c.jpeg)
مواد لازم برای مربای چغندر و بادام: 1 کیلو شکر 1 کیلو بادام و 2 لیوان آب طرز تهیه مربای چغندر و بادام: ابتدا چغندرها را بشویید و ورقه ای برش دهید. شکر را با 2 لیوان آب اضافه کنید تا بجوشد تا شکر حل شود و سپس روی کندوهای تمیز بریزید و یک شب در یخچال بگذارید، سپس حرارت دهید تا غلیظ شود، زمانی که بادام پخته شد، آنها را کاملا به کندوها اضافه کنید و در ظرفی قرار دهید. شیشه. و در یخچال نگهداری کنید. .
نوشته طرز تهیه مربا به و بادام اولین بار در خوی وب. پدیدار شد.