![مربای زنجبیل و سیب،پخت مربای زنجبیل و سیب تهیه مربا زنجبیل و سیب,درست کردن مربای زنجبیل و سیب](https://khoyweb.ir/wp-content/uploads/2022/09/d8b7d8b1d8b2-d8aad987db8cd987-d985d8b1d8a8d8a7db8c-d8b2d986d8acd8a8db8cd984-d988-d8b3db8cd8a8_631a06fe7d208.jpeg)
زمان آماده سازی: 15 دقیقه زمان پخت: 30 دقیقه زمان پخت کل: 45 دقیقه مواد لازم برای مربای زنجبیل و سیب: 500 گرم زنجبیل تازه، 500 گرم آب، 5 لیوان شکر، 5 لیوان آبلیمو یا آبلیمو، 1 عدد چوب دارچین مربای زنجبیل و سیب طهبه: ابتدا زنجبیل را به صورت ورقه های نازک برش بزنید یا روی رنده درشت رنده کنید یا در غذاساز بریزید و با آب بپزید. حدود نیم ساعت بعد سیب را به شکل دلخواه برش زده اضافه کنید همراه با شکر وقتی به غلظت رسید آبلیمو یا آبلیمو را اضافه کنید و هم بزنید و بعد از چند دقیقه از روی حرارت بردارید. می توانید تعداد سیب ها را به دلخواه افزایش دهید. .