ترشی خانگی ارمنی از ترکیب سبزیجات مختلف تهیه می شود. ترشی فلفل دلمه ارمنی در جهان بسیار محبوب است. ترشی ارمنی از ترکیب سبزیجات مختلف تهیه می شود و طعم بسیار مطبوعی دارد. فصل زمستان است. طرز تهیه اول ترشی ارمنی مواد لازم کلم ترشی ارمنی 2 کیلو کلم سفید 2 عدد چغندر 2 عدد هویج 2 عدد سیر 2 عدد فلفل بلغاری 2 عدد فلفل تند 2 عدد آب . نمک 1 لیتر، 0.5 فنجان + 2.5 قاشق چایخوری روغن نباتی، 1 فنجان سرکه، 1 فنجان، طرز تهیه کلم ترشی ارمنی، سبزی را شسته، خشک کرده و در صورت لزوم پوست بگیرید، بگیرید و سپس خرد کنید. آب را بجوشانید، نمک و شکر را اضافه کنید، وقتی حل شد حرارت را خاموش کنید تا خنک شود، سرکه و روغن را اضافه کنید. سبزیجات را در یک لیوان تمیز بریزید و آن را با مخلوط آب و سرکه پر کنید. اجازه دهید دو تا سه روز در اتاق بماند سپس آن را به یخچال منتقل کنید.طرز تهیه دوم ترشی ارمنی مواد لازم برای ترشی ارمنی 2 عدد برگ بو نصف کلم سفید کوچک 4 عدد لوبیا سبز 200 گرم سر و دم 4 عدد پیاز 1 حبه سیر فقط پوست بیرونی آن را جدا کنید 50 گرم برگ شوید، 2 برگ تربچه سفید، یا 50 گرم ترب سفید خرد شده، 1 لیوان آب، 3 لیتر سرکه، 2/3 لیتر نمک دریا درشت، 3 قاشق غذاخوری دانه فلفل سیاه، 10 عدد ، طرز تهیه ترشی ارمنی درست کنید، طرز تهیه ترشی ارمنی سبزی را خرد کرده و با ادویه ها مخلوط کنید و در ظرف تمیزی بریزید.سرکه، آب، نمک و فلفل سیاه را با هم مخلوط کنید و بگذارید بجوشد و روی سبزیجات بریزید تا روی آن را بپوشاند. در ظرف را ببندید و به مدت یک هفته در یخچال نگهداری کنید تا خودش را بگیرد. طرز تهیه ترشی فلفل دلمه ارمنی مواد لازم برای ترشی فلفل دلمه ارمنی فلفل دلمه 7 کیلوگرم گشنیز و کرفس 200 گرم سیر 1 بوته فلفل 10 برگ بو 2 عدد روغن آفتابگردان تصفیه شده 0.5 لیتر آب 0.5 لیتر سرکه 1 لیتر نمک 310 گرم فلفل ارمنی 310 گرم ترشی تهیه ترشی فلفل دلمه ای ارمنی دلمه را چهار قسمت کرده و دانه ها و قسمت های سفید آن را جدا کرده و به اندازه دلخواه خرد می کنیم و آب و دانه های فلفل و سرکه و نمک و شکر را بیاورید و فلفل دلمه و کرفس را اضافه کنید و به مدت 5 تا بجوشانید. دقیقه تمام سبزیجات را داخل شیشه بریزید و با مخلوط سرکه، آب و روغن پر کنید و در شیشه را ببندید. شیشه را در قابلمه قرار دهید و تا نیمه آن را با آب پر کنید و بگذارید 20 دقیقه بجوشد سپس حرارت را خاموش کنید و بگذارید خنک شود و در یخچال قرار دهید.در صورت نیاز و اگر مایع ترشی کم بود می توانید سرکه بیشتری به مواد اضافه کنید. .